Hardlopen met Evy

Hardlopen met Evy: Ook jij kan het!

Trek je hardloopschoenen aan en ga hardlopen met Evy. Honderdduizenden hardlopers zijn al begonnen met hardlopen door het populaire programma van de Vlaamse Evy Gruyaert. Én ze bereikten hun doel. Ook jij kan het! Hardlopen met Evy werd populair in de vorm van Start to Run. Een serie podcasts waarin beginnende lopers in een periode van 10 weken worden begeleid om 5 kilometer te volbrengen zonder te stoppen. Het is heel simpel: het enige wat jij hoeft te doen, is je training starten. Evy Gruyaert vertelt wanneer je mag wandelen of hardlopen, versnellen of vertragen. Je krijgt leuke tips over een gezonde levensstijl en wordt gemotiveerd als je het even zwaar hebt. De app die hardlopen tot een verslaving maakt!

Alles wat je wilt weten over hardlopen (nieuwe editie)

De hardloopwereld staat bol van de overgeleverde wijsheden over schoenen, voeding, blessures en gezondheid. Goede schoenen zouden pijntjes voorkomen en marathons zijn ongezond voor het hart. Maar wat is feit en wat is fictie? In Alles wat je wilt weten over hardlopen onderzoekt Van Sprundel de wisselwerking tussen hardlopen en ons lichaam aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen uit de sportwetenschap.

Wie is Evy Gruyaert?

Evy Gruyaert is een Belgische radio- en televisiepresentatrice. Voor het hardloopprogramma Start to Run leverde zij een serie podcasts om mensen in beweging te krijgen. Na deze geslaagde serie van 0 tot 5 kilometer, werd de vervolgserie Keep Running, uitbouw tot 10 kilometer, razend populair in Nederland. De hardloop podcasts waren zo populair dat er ook een van app is gemaakt. Deze app bestaat uit dezelfde trainingen als de podcasts, alleen kun je ze nu op de telefoon beluisteren. De app is vooral populair onder beginnende hardlopers die door Evy worden gemotiveerd om te blijven hardlopen.

Hardlopen met Evy schema

De trainingsschema’s zijn opgesteld door ervaren sportcoaches van Energy Lab. Zij begeleiden sporters van allerlei niveaus, van beginner tot topatleet. Zij willen iedereen motiveren om bewust te kiezen voor een gezonde, actieve en fitte levensstijl. Er zijn binnen het abonnement 25 verschillende schema’s voor elke hardloper, van 5 km tot aan de marathon in 3u15 met de volgende varianten:

 1. 0 – 5 km (4 varianten)
 2. 7.5 km (3 varianten)
 3. 10 km (3 varianten)
 4. 10 miles (6 varianten)
 5. 1/2 marathon (3 varianten)
 6. marathon (6 varianten)

Start to Run

Het bekende Start to Run schema om te beginnen met hardlopen bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een programma van 10 weken met 30 trainingen
 • Het doel is om 5 km in 30 minuten hard te lopen
 • Je loopt 3x per week
 • Verantwoorde opbouw voor elke beginner
 • Elke training bestaat uit een warming-up van 5 minuten
 • Training onder begeleiding van Evy
 • Een cooling-down van 5 minuten.

Hardlopen met Evy boek

Naast de app is er nu ook een boek. In Hardlopen met Evy bundelt ze alle vragen die ze over de jaren kreeg. Wat als je nog nooit gesport hebt? Hoe kies je de juiste loopschoen? Wat is een goede hartslag? Daarnaast geeft ze wekelijkse begeleiding voor elke hardlooptraining.

Dit boek overstijgt het klassieke boek over hardlopen omdat het algemene en wetenschappelijk onderbouwde informatie over lopen aanbiedt, maar ook nog eens volledig jouw persoonlijke traject volgt! Ieder hoofdstuk vertelt iets nieuws en relevants voor de trainingen in die week. Net zoals de app dus, maar nog uitgebreider!

Hardlopen met Evy
Evy Gruyaert: Start to RunEvy Gruyaert: Start to Run - € 19.99
koop bij bol
€ 19.99koop bij bol
Hardlopen met Evy: In 10 weken naar 5 kmHardlopen met Evy: In 10 weken naar 5 km - € 19.99
koop bij bol
€ 19.99koop bij bol
Lopen met EvyLopen met Evy - € 15.49
koop bij bol
€ 15.49koop bij bol
Start to veggieStart to veggie - € 29.95
koop bij bol
€ 29.95koop bij bol
Yoga met EvyYoga met Evy - € 19.99
koop bij bol
€ 19.99koop bij bol
Bekijk alle hardloopboeken

Hardlopen met Evy - Start to Run
Hardlopen met Evy: In 10 weken naar 5 kilometer.

Hardlopen met Evy App

 • De app registreert jouw trainingen en houdt alles bij in jouw persoonlijke dagboek.
 • Deel jouw training eenvoudig op social media.
 • Ervaringen delen of advies vragen aan andere lopers.
 • De app is geschikt voor elk type en niveau hardloper. Van beginner tot marathonloper!
 • Je training wordt na afloop op een kaart weergegeven.
 • Je kan trainen op de juiste hartslag.
 • Combineer de training met jouw favoriete hardloopmuziek.
 • Je kan meedoen aan verschillende hardloopevenementen.
 • Met elke training verdien je medailles én punten in de Hardlopen met Evy Club. Deze kan je vervolgens inwisselen voor exclusieve voordelen.
 • Zit je er even doorheen? Dan motiveert Evy je met juiste woorden en interessante weetjes om niet op te geven, maar door te zetten.
 • Evy vertelt jouw precies wat en wanneer je iets moet doen; de start van je warming up, een juiste ademhaling of wanneer je cooling down begint.

Ook jij kan het!

Hardlopen met Evy is een motiverende manier om mensen aan het hardlopen te krijgen én te houden. Je conditie verbetert en hopelijk smaakt het naar meer! Of je nou een beginnende of gevorderde loper bent, Hardlopen met Evy is er voor iedereen. Ook jij kan het!

Ben je overtuigd? Probeer de app dan één week gratis uit. Start niet voordat je hebt geïnvesteerd in de juiste hardloopschoenen en een passend outfit. Dit is minstens zo belangrijk voor je loopplezier!

Drinkgordel met rugnummer clips

Super handig! Deze bidonhouder met clips voor je rugnummer. Wat kan je meenemen? In deze gordel kan je twee bidons van 115 ml meenemen, een paar gels, je sleutels en je rugnummer.

Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
gratis ebook beginnen met hardlopen
Lees verder

Gratis e-book: Beginnen met hardlopen

Wil jij beginnen met hardlopen? Download dan het superdikke GRATIS e-book: beginnen met hardlopen, om verantwoord en met plezier van start te gaan. Inclusief hardloopschema, leuke gadgets en meer …
de meest gemaakte fouten met hardlopen die je ten allen tijde moet vermijden
Lees verder

De 10 meest gemaakte fouten met hardlopen

De meeste (beginnende) hardlopers gaan te fanatiek van start. Ze willen snel resultaat in een te korte tijd, met overtraining en blessures tot gevolg. Tien valkuilen om niet in te trappen, met tips om ervoor te zorgen dat je met plezier en blessurevrij blijft lopen.
tips voor beginnen met hardlopen
Lees verder

Beginnen met hardlopen? Ga goed van start met deze tips!

Hardlopen is een geweldige manier om fit te worden. Het verbetert je conditie en het werkt goed tegen stress. Het grote voordeel is dat je hiervoor niet naar de sportschool hoeft. Het enige dat nodig hebt zijn een paar comfortabele schoenen en je kunt direct de buitenlucht in.
hardloopschoenen
Lees verder

Hoe kies je de juiste hardloopschoenen?

Een goede hardloopschoen is van belang om blessurevrij en met veel plezier te lopen. Maar wat maakt een hardloopschoen nu een goede schoen? En waar moet je nu specifiek op letten bij het kopen van hardloopschoenen?