Browsing Category

Afvallen met hardlopen

6 posts

Kan je met hardlopen afvallen? Zeker! Niet met een dieet, maar met het veranderen van je gedrag. In afvallen door een gezonde leefstijl, vertellen we hoe je structureel je leefstijl kunt veranderen op het gebied van voeding én bewegen. En daarmee op een gezond gewicht blijft. Met nuttige tips voor het verantwoord afvallen zonder waardeloze diëten, waarmee je een gezonde leefstijl volhoudt. In vijf eenvoudige stappen. Ook vind je hier meer nuttige informatie, zoals hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen, hoe lang moet je hardlopen om een Big Mac te verbranden en producten waar ongemerkt veel suiker in zit. Wil je meer weten hoe je gezond kunt eten? Ga dan naar onze voeding rubriek waar we je er alles over vertellen.

afvallen door gezonde leefstijl
Lees verder

Afvallen door een gezonde leefstijl

Kan je met hardlopen afvallen? In dit artikel gaan we hierop in, niet met een dieet, maar met het veranderen van je gedrag naar een gezonde leefstijl. Gezond eten, bewegen en hardlopen: een prima combinatie om af te vallen!
Verantwoord afvallen afslank receptenbijbel
Lees verder

Verantwoord afvallen zonder dieet

Vandaag wordt de dag dat je deze waardeloze diëten voorgoed achter je laat en al je overtollig (buik)vet gaat verslaan. Tips voor verantwoord afvallen zonder waardeloze diëten.
Hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen?
Lees verder

Hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen?

Hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen? Dat is voor iedere hardloper verschillend. Er spelen factoren mee als soort training, intensiteit en duur van de training, geslacht, gewicht en leeftijd.
Zo lang moet je hardlopen om een big mac te verbranden
Lees verder

Zo lang moet je hardlopen om een Big Mac te verbranden

Junk food bevat weinig gezonde voedingstoffen, maar juist veel verzadigd vet en zout. Deze voeding past dan ook niet in het voedingspatroon van een hardloper. Maar hoe lang moet je eigenlijk hardlopen om een Big Mac, pizza slice of blikje cola te verbranden?
Afvallen en hardlopen
Lees verder

Afvallen met hardlopen in 5 stappen

Afvallen met hardlopen is een effectief middel om gewicht te verliezen. Met hardlopen verbrand je niet alleen calorieën, maar bouw je ook kracht en uithoudingsvermogen op. Maar hardlopen om af te vallen kan lastig zijn. Veel mensen geven al snel op, omdat ze weinig resultaat zien. Zo val je af met hardlopen in 5 stappen.