Browsing Category

Gear

39 posts

De beste en leukste hardloopgear vind je hier. Handige accessoires zoals goede verlichting wanneer het donker is of water om gehydrateerd te blijven. Ook helpen we je op weg met het kiezen van de juiste hardloopkleding en schoenen voor jou. Afhankelijk van de weersomstandigheden en jouw trainingsdoel. We leggen uit wat het verschil is en waar je op moet letten.

hardlopen met een kinderwagen
Lees verder

Hardlopen met een kinderwagen, hoe doe je dat?

Wil je na je bevalling het hardlopen weer oppakken? Goed idee! Waarom niet hardlopen met je baby in een buggy? Super gezellig en efficiënt. Maar voordat je gaat hardlopen met je kindje in een hardloop kinderwagen, moet je wel even aan een aantal dingen denken. Zo loop je veilig en met veel plezier!
Polar Vantage V2
Lees verder

Polar Vantage V2 Review

De Polar Vantage V2 is een premium sporthorloge voor hardlopers. Hij is voorzien van hartslagmeting aan de pols, GPS, uitgebreide slaap-en herstelmeting én heeft een ultra lange batterijduur.
Polar Vantage M2 hardloophorloge
Lees verder

Polar Vantage M2 Review

De Polar Vantage M2 is een lichtgewicht hardloophorloge dat beschikt over een geïntegreerde GPS-functie. Hiermee bekijk je tijdens het hardlopen je snelheid, afstand en route.
garmin forerunner 55 hardloophorloge
Lees verder

Garmin Forerunner 55 Review

De Garmin Forerunner 55 is een perfect hardloophorloge voor de recreatieve en beginnende hardloper. Houd je tijd, afstand en snelheid bij met de ingebouwde GPS.
Polar Ignite 2 hardloophorloge
Lees verder

Polar Ignite 2 Review

De Polar Ignite 2 is een multifunctionele smartwatch. Dankzij het stijlvolle uiterlijk draag je dit horloge naast het hardlopen ook gewoon naar kantoor of bij het uitgaan.
Fitbit Sense Hardloophorloge
Lees verder

Fitbit Sense Review

De Fitbit Sense is het meest geavanceerde slimme horloge van Fitbit. Het helpt jou je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen dankzij de EDA scanner.
Hardloopverlichting
Lees verder

De beste hardloop verlichting voor een rondje in het donker

Hardlopen in het donker is niet te voorkomen in de herfst en winter. Kies voor een combinatie van hardloop verlichting waarmee je opvalt én die er ook voor zorgt dat jij zelf de weg goed kan zien. Zo blijf je ook in het donker lekker doorlopen.
drinken meenemen met het hardlopen
Lees verder

8 handige manieren om drinken mee te nemen met hardlopen

Lange duurloop of is het warm weer? Dan is het verstandig om je vochtbalans op peil te houden tijdens het trainen. Drinken tijdens het hardlopen zorgt ervoor dat je de training beter kan volhouden. Drinken meenemen met het hardlopen, wat is handig?
De beste sport bh's voor hardlopers
Lees verder

De 8 beste sport bh’s voor hardlopers

Sport bh’s zijn in allerlei maten en soorten te koop, maar ze zijn niet allemaal even geschikt voor hardlopers. Voor hardlopers adviseren we een sport bh met hoge ondersteuning voor intensieve sport. In dit overzicht vind je de beste sport bh's voor hardlopers.
Asics hardloopschoenen
Lees verder

Klaar voor de start met ASICS hardloopschoenen

ASICS hardloopschoenen zijn wereldwijd populair door de goed ontwikkelde technologieën, het strakke uiterlijk, de perfecte pasvorm en goede demping. De beste ASICS hardloopschoenen op een rijtje.
hardlopen in het donker
Lees verder

Hardlopen in het donker? Zo ga je veilig de straat op

De beperkte uren daglicht in de herfst en winter dwingen je soms tot hardlopen in het donker. De duisternis is echter geen reden om je hardloopschoenen tot de lente in de kast te laten staan. Wij geven je 5 tips om ook tijdens deze donkere dagen veilig te blijven hardlopen.