Browsing Category

Hardloopschoenen

9 posts

Goede hardloopschoenen zijn van belang om blessurevrij en met veel plezier te lopen. Waar moet je echter op letten? Welke type ondersteuning heb je nodig? Een neutrale of antipronatie schoen? Begin je net of heb je een marathon op de planning staan? Hoe kies je de juiste hardloopschoenen? Wat maakt een hardloopschoen nu een goede schoen? En wanneer zijn ze aan vervanging toe? In dit overzicht helpen we je op weg met tips en bespreken we de populaire merken van dit moment, van o.a. Nike, Mizuno, Hoka One One, Brooks, Asics en Adidas voor dames en heren. Van wedstrijdschoen tot trailschoenen. Bekijk ook de andere hardloopgear overzichten voor handige accessoires en hippe, functionele hardloopkleding.

Asics hardloopschoenen
Lees verder

Klaar voor de start met ASICS hardloopschoenen

ASICS hardloopschoenen zijn wereldwijd populair door de goed ontwikkelde technologieën, het strakke uiterlijk, de perfecte pasvorm en goede demping. De beste ASICS hardloopschoenen op een rijtje.
hardloopschoenen
Lees verder

Hoe kies je de juiste hardloopschoenen?

Een goede hardloopschoen is van belang om blessurevrij en met veel plezier te lopen. Maar wat maakt een hardloopschoen nu een goede schoen? En waar moet je nu specifiek op letten bij het kopen van hardloopschoenen?
Brooks hardloopschoenen
Lees verder

Run Happy met Brooks hardloopschoenen

Brooks gelooft dat elke run een dag, een leven, de wereld beter kan maken! Wij zetten de populaire, Brooks hardloopschoenen op een rijtje.