Verantwoord afvallen afslank receptenbijbel

Verantwoord afvallen zonder waardeloze diëten

Veel mensen hebben moeite met afvallen. Diëten zijn moeilijk vol te houden, werken niet goed of mensen vinden de gerechten niet lekker. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op de 3 mensen aankomt van een dieet, in plaats van afvalt. Vandaag wordt de dag dat je deze waardeloze diëten voorgoed achter je laat en al je overtollig (buik)vet gaat verslaan. Tips voor verantwoord afvallen.

Afslank recepten die wél lekker zijn

Is het niet frustrerend? Iedere keer dat je begint met een dieet of afslankmethode je eerst even afvalt en daarna weer aankomt… iets wat we ook wel het jojo-effect noemen. Of nog erger, je valt helemaal niet af.

Afslank recepten bijbelEén van de belangrijkste redenen is dat bijna alle diëten niet vol te houden zijn door een saai en eentonig eetpatroon, en ellenlange regels en beperkingen. Maar als een voedingsexpert en een professionele kok de handen in één slaan dan ontstaat er iets bijzonders: de Afslank Receptenbijbel. Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Oscar Helm ontwikkelde samen met een professionele kok afslankrecepten die gezond zijn en die mensen wel lekker vinden. Door simpel te bereiden recepten met de juiste ingrediënten, is snel en blijvend resultaat makkelijk te behalen.

Geen jojo-effect

Bij de standaard diëten gaan mensen al snel jojoën. Dit begint meestal na een aantal weken. De reden hiervoor is meestal dat het dieet zo streng is dat het amper vol te houden is. Consequentie is dat je even snel wat kilo’s verliest in een paar weken, maar je daarna ineens volledig vol gaat proppen met voedsel waar je al die weken zo hard naar verlangde. Alle moeite en tijd die je erin had geïnvesteerd, is dan voor niets geweest. De aanpak met de Afslank Receptenbijbel is geheel anders. Het is een vernieuwde aanpak die zeer gemakkelijk is vol te houden. Het jojo-effect komt dan ook niet voor.

Werk aan een gezonde leefstijl

De lekkere recepten bevorderen niet alleen gewichtsverlies maar tegelijkertijd ook de gezondheid. De insteek van het boek is een koolhydraatbeperkte en gezonde leefstijl. Waar koolhydraten in gerechten zitten dan zijn dit voedingsmiddelen die de gezonde langzame koolhydraten bevatten, denk daarbij aan zoete aardappel, zilvervliesrijst en haver.

In het boek staan recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten, salades & dressings, tussendoortjes en dranken. In het boek zijn handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes opgenomen en er wordt rekening gehouden met voedsel allergieën en vegetariërs. Door deze te volgen kan men afvallen zonder ergens over na te hoeven denken. Met de Afslank Receptenbijbel is afvallen niet alleen lekker maar ook makkelijker dan ooit geworden.

Eet als een atleet

Eet als een atleet

Eet als een atleet – hardloop editie bevat praktische tips, handige infographics en makkelijke recepten en is bedoeld voor iedere hardloper. Of je nu hardloopt om af te vallen, om gezond en fit te blijven, of om een toptijd neer te zetten op de marathon: dit boek biedt praktische handvatten en inspiratie voor elk hardloopdoel op elk niveau. » Meer informatie
Gratis e-book: Beginnen met hardlopen

Gratis e-book: Beginnen met hardlopen

Download het superdikke GRATIS e-book van Run Now om verantwoord en met plezier van start te gaan. Inclusief een gratis hardloopschema: In 12 weken naar 30 minuten lopen. Tips over training, voeding, oefeningen, hardloopgadgets en meer ... Stiekem ook heel leuk voor de ervaren loper. » Meer informatie
Total
13
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen
afvallen door gezonde leefstijl
Lees verder

Afvallen door een gezonde leefstijl

Kan je met hardlopen afvallen? In dit artikel gaan we hierop in, niet met een dieet, maar met het veranderen van je gedrag naar een gezonde leefstijl. Gezond eten, bewegen en hardlopen: een prima combinatie om af te vallen!
Hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen?
Lees verder

Hoeveel calorieën verbrand je met hardlopen?

Dat we met een intensieve sport als hardlopen calorieën verbranden, is voor iedereen duidelijk. Hoeveel calorieën je precies verbrandt, is voor iedere loper verschillend.
Zo lang moet je hardlopen om een big mac te verbranden
Lees verder

Zo lang moet je hardlopen om een Big Mac te verbranden

Junk food bevat weinig gezonde voedingstoffen, maar juist veel verzadigd vet en zout. Deze voeding past dan ook niet in het voedingspatroon van een hardloper. Maar hoe lang moet je eigenlijk hardlopen om een Big Mac, pizza slice of blikje cola te verbranden?