wijn marathon

Hardlopen en wijn drinken

Ben je dol op hardlopen en wijn? Dan hebben we de marathon voor jou! Zaterdag 30 september 2023 staat er in Zuid-Limburg een heuse wijnmarathon gepland. Dit is een hardloopevenement en wijnproeverij in één.

De wijnmarathon vindt plaats in Zuid-Limburg. Het parcours bestaat grotendeels uit onverharde paden en loopt langs verschillende wijngaarden. Deelnemers kunnen kiezen tussen drie afstanden: tien kilometer, een halve of een hele marathon. Een trailrun waar je kan zien, ruiken, proeven en voelen.

Zien: de prachtige vergezichten en wijngaarden.
Ruiken: de natuur van Zuid-Limburg.
Proeven: Limburgse wijnen.
Voelen: de heuvels van Zuid-Limburg in je benen.

Bij de tussenstops worden de lopers getrakteerd op typische Limburgse hapjes, sfeervolle muziek en uiteraard een paar slokken Limburgse wijn! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Met het evenement willen de organisatoren zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Ook willen ze de prachtige omgeving van Zuid-Limburg op de kaart zetten als wijn- en hardloopregio. De organisatie van de loop is in handen van Bearsports, een zeer vertrouwde naam in de wereld van trailrunning. Bearsports organiseerde reeds vele succesvolle lopen zoals de Heuvelland Marathon, St. Pieters Beartrail en Alfatrail.

Inschrijven kan via deze link.

Vind de juiste hardloopschoenen

Weet jij niet welke hardloopschoenen het beste voor jouw zijn? Voorkom blessures! Met de Online Shoe Advisor van All4running kom je erachter welk model hardloopschoenen het beste bij jou past.

Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
marathon van eindhoven
Lees verder

Marathon van Eindhoven, #onzetrots

13 oktober 2024 - De Marathon van Eindhoven is een groot feest voor jong en oud. Er doen elk jaar ongeveer 25.000 lopers mee die worden aangemoedigd door 200.000 enthousiaste toeschouwers. Een weekend om nooit te vergeten!
Singelloop Utrecht
Lees verder

Singelloop Utrecht, de oudste stratenloop van ‘t land

oktober 2024 - Een historische loop door de prachtige binnenstad van Utrecht: met de start op de Maliebaan, route langs de authentieke singels, supersnel parcours, enthousiast publiek en de finish in het monumentale Wilhelminapark.
Marathon Rotterdam
Lees verder

Marathon Rotterdam – You’ll never walk alone!

14 april 2024 - De 43ste editie van de NN Marathon Rotterdam komt eraan. De enorme toeschouwers langs het hele parcours en Lee Towers met “You'll never walk alone” maken deze marathon uniek! Bekijk ook een unieke 3D animatie.