wijn marathon

Hardlopen en wijn drinken

Ben je dol op hardlopen en wijn? Dan hebben we de marathon voor jou! Zaterdag 30 september 2023 staat er in Zuid-Limburg een heuse wijnmarathon gepland. Dit is een hardloopevenement en wijnproeverij in één.

De wijnmarathon vindt plaats in Zuid-Limburg. Het parcours bestaat grotendeels uit onverharde paden en loopt langs verschillende wijngaarden. Deelnemers kunnen kiezen tussen drie afstanden: tien kilometer, een halve of een hele marathon. Een trailrun waar je kan zien, ruiken, proeven en voelen.

Zien: de prachtige vergezichten en wijngaarden.
Ruiken: de natuur van Zuid-Limburg.
Proeven: Limburgse wijnen.
Voelen: de heuvels van Zuid-Limburg in je benen.

Bij de tussenstops worden de lopers getrakteerd op typische Limburgse hapjes, sfeervolle muziek en uiteraard een paar slokken Limburgse wijn! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Met het evenement willen de organisatoren zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Ook willen ze de prachtige omgeving van Zuid-Limburg op de kaart zetten als wijn- en hardloopregio. De organisatie van de loop is in handen van Bearsports, een zeer vertrouwde naam in de wereld van trailrunning. Bearsports organiseerde reeds vele succesvolle lopen zoals de Heuvelland Marathon, St. Pieters Beartrail en Alfatrail.

Inschrijven kan via deze link.

Top 10 Hardloophorloges

Zoek jij een goed sporthorloge voor hardlopen? Bekijk dit overzicht van de 10 best verkochte hardloophorloges en activity trackers voor hardlopen. Van gps, snelheid en afstand tot geavanceerde horloges met ingebouwde trainingsschema’s en hartslagmeting. Garmin, Fitbit, Polar en andere bekende merken.

Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Singelloop Utrecht
Lees verder

Singelloop Utrecht, de oudste stratenloop van ‘t land

Een loop door de binnenstad van Utrecht: met de start op de Maliebaan, route langs de authentieke singels, supersnel parcours, enthousiast publiek en de finish in het monumentale Wilhelminapark. Sluit je aan bij duizenden medelopers, geniet van de bruisende sfeer en laat je betoveren door de schoonheid van Utrecht.
Utrecht Marathon
Lees verder

Utrecht Marathon, langs de highlights van de Domstad

Doe mee aan de Utrecht Marathon en verken de betoverende straten van een van de meest bruisende steden van Nederland. Het vlakke parcours gaat over verharde wegen en is volledig verkeersvrij. Je loopt langs verschillende Utrechtse highlights, zoals de authentieke singels, parken en de Utrechtse binnenstad.
Marathon Amsterdam
Lees verder

Marathon door historische wereldstad Amsterdam

De TCS Amsterdam Marathon bestaat al meer dan 40 jaar en staat bekend om een van de snelste parcoursen ter wereld. Ren door de bruisende straten, het Vondelpark en langs de historische grachten, en passeer iconische bezienswaardigheden voordat je eindigt in het indrukwekkende Olympisch Stadion.
Marathon Rotterdam
Lees verder

Marathon Rotterdam – You’ll never walk alone!

Eén van de meest iconische marathons van Nederland. Ga ook de uitdaging aan en loop door de bruisende straten van Rotterdam. Ren langs moderne architectuur, historische monumenten en de sfeervolle oevers van de Maas. Voel de steun van het publiek terwijl je je grenzen verlegt en onvergetelijke herinneringen creëert.