Browsing Category

Wedstrijden

6 posts
CPC Loop Den Haag
Lees verder

CPC Loop Den Haag

De 46ste editie van de NN CPC Loop Den Haag komt eraan. Door de corona eenmalig verplaatst van maart naar het najaar, maar nog steeds een uniek hardloopevenement voor iedereen! De start en finish bij het Malieveld, een geschikte afstand voor elk niveau en elke hardloper, een vrolijke run vol met cultuur en historie.
Zevenheuvelenloop
Lees verder

Zevenheuvelenloop, overwin die heuvels!

De NN Zevenheuvelenloop is het mooiste parcours van Nederland en de snelste 15 kilometer van de wereld. Elk jaar trekt deze hardloopwedstrijd duizenden lopers vanuit binnen- en buitenland naar Nijmegen toe.
Marathon Rotterdam
Lees verder

Marathon Rotterdam, you’ll never walk alone!

De 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam komt eraan. De enorme aantallen enthousiaste toeschouwers langs het hele parcours en de traditionele start van Lee Towers met “You'll never walk alone” maken deze marathon uniek!
Dam tot Damloop
Lees verder

Dam tot Damloop, een waar hardloopfeest!

De Dam tot Damloop is een ongekend populair hardloopevenement van Amsterdam naar Zaandam. Jaarlijks doen er ongeveer 50.000 hardlopers mee aan de officiële 10 Engelse Mijl.
Marathon Amsterdam
Lees verder

Marathon door historische wereldstad Amsterdam

De TCS Amsterdam Marathon bestaat al meer dan 40 jaar en is één van de snelste parcoursen ter wereld. Het unieke parcours door wereldstad Amsterdam kent vele hoogtepunten.
wijn marathon
Lees verder

Hardlopen en wijn drinken

Ben je dol op hardlopen en wijn? Dan hebben we de marathon voor jou! Op 3 oktober 2021 staat er in Zuid-Limburg een heuse wijnmarathon gepland. Dit is een hardloopevenement en wijnproeverij in één.