Browsing Category

Hardloopwedstrijden

12 posts

Een overzicht van de mooiste en leukste hardloopwedstrijden in Nederland. Zoek en vind het evenement dat bij jou past. Van (halve) marathons tot 10 engelse mijl. Meedoen aan een loopevenement zorgt voor motivatie. En wat een kick geeft het als je tijdens de wedstrijd een dik persoonlijk record neerzet. Hier vind je marathons en evenementen in Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Eindhoven, Leiden, Utrecht en meer…

Marathon Amersfoort
Lees verder

Marathon door de historische binnenstad van Amersfoort

12 juni 2022 - De Marathon Amersfoort gaat langs de Eem, de weilanden van Hoogland, park Schothorst en als kers op de taart door de historische binnenstad. Een uniek hardloopevenement in de stad, met langs het parcours diverse live bands en dj's.
kustmarathon zeeland
Lees verder

Kustmarathon Zeeland, de mooiste én zwaarste van Nederland

30 september, 1 en 2 oktober 2022 - De 19e editie van de Kustmarathon Zeeland komt eraan. Dit parcours staat bekend om: klimmen en dalen langs de schitterende kust van de Noordzee, afzien, zand, wind in de haren, zout, prachtige dorpjes, fantastisch zicht op de zee en het strand.
Singelloop Utrecht
Lees verder

Singelloop Utrecht, de oudste stratenloop van ‘t land

Zondag 2 oktober 2022 - Een historische loop door de prachtige binnenstad van Utrecht: met de start op de Maliebaan, route langs de authentieke singels, supersnel parcours, enthousiast publiek en de finish in het monumentale Wilhelminapark.
Leiden Marathon
Lees verder

Leiden Marathon, gewoon de gezelligste van Nederland

Zondag 15 mei 2022 - De Leiden Marathon wordt dit jaar voor de 30ste keer gehouden. De start en finish zijn midden in het historische hart van de prachtige stad Leiden. Vele duizenden toeschouwers genieten van de hardlopers (en andersom), die allemaal worden aangemoedigd om de finish te halen. Zorg dat jij er ook bij bent!
marathon van eindhoven
Lees verder

Marathon van Eindhoven, #onzetrots

Zondag 9 oktober 2022 - De Marathon van Eindhoven is een groot feest voor jong en oud. Er doen elk jaar ongeveer 25.000 lopers mee die worden aangemoedigd door 200.000 enthousiaste toeschouwers. Een weekend om nooit te vergeten!
De 4 mijl van Groningen
Lees verder

De 4 Mijl van Groningen

Zondag 9 oktober 2022 - De stad waar het grootste loopevenement van Noord-Nederland al sinds 1987 plaatsvindt. Elk jaar doen er tienduizenden fanatieke hardlopers mee met de traditionele route van Haren naar de Vismarkt in hartje Groningen: De 4 Mijl van Groningen.
CPC Loop Den Haag
Lees verder

CPC Loop Den Haag

Zondag 13 maart 2022 - De 46ste editie van de NN CPC Loop Den Haag komt eraan. Een uniek hardloopevenement voor iedereen! De start en finish bij het Malieveld, een geschikte afstand voor elk niveau en elke hardloper, een vrolijke run vol met cultuur en historie.
Zevenheuvelenloop
Lees verder

Zevenheuvelenloop, overwin die heuvels!

Zondag 20 november 2022 - De NN Zevenheuvelenloop is het mooiste parcours van Nederland en de snelste 15 kilometer van de wereld. Elk jaar trekt deze hardloopwedstrijd duizenden lopers vanuit binnen- en buitenland naar Nijmegen toe.
Marathon Rotterdam
Lees verder

Marathon Rotterdam – Unieke 3D animatie van het parcours

Zondag 10 april 2022 - De 41ste editie van de NN Marathon Rotterdam komt eraan. De enorme aantallen enthousiaste toeschouwers langs het hele parcours en de traditionele start van Lee Towers met “You'll never walk alone” maken deze marathon uniek! Vlieg in 5 minuten over het parcours met een unieke 3D animatie.
Dam tot Damloop
Lees verder

Dam tot Damloop, een waar hardloopfeest!

Zondag 18 september 2022 - De Dam tot Damloop is een ongekend populair hardloopevenement van Amsterdam naar Zaandam. Jaarlijks doen er ongeveer 50.000 hardlopers mee aan de officiële 10 Engelse Mijl.
Marathon Amsterdam
Lees verder

Marathon door historische wereldstad Amsterdam

Zondag 16 oktober 2022 - De TCS Amsterdam Marathon bestaat al meer dan 40 jaar en is één van de snelste parcoursen ter wereld. Vlieg in 5 minuten over het parcours met deze unieke 3D animatie.
wijn marathon
Lees verder

Hardlopen en wijn drinken

1 en 2 oktober 2022 - Ben je dol op hardlopen en wijn? Dan is dit jouw marathon! Op 1 en 2 oktober staat er in Zuid-Limburg een heuse wijnmarathon gepland. Dit is een hardloopevenement en wijnproeverij in één.