Browsing Category

Hardloophorloges

5 posts

Hardloophorloge kopen? Lees dan eerst onze uitgebreide reviews van de sporthorloges van Garmin, Polar, Suunto, Fitbit, Apple, Samsung en meer…

Polar Vantage V2
Lees verder

Polar Vantage V2 Review

De Polar Vantage V2 is een premium sporthorloge voor hardlopers. Hij is voorzien van hartslagmeting aan de pols, GPS, uitgebreide slaap-en herstelmeting én heeft een ultra lange batterijduur.
Polar Vantage M2 hardloophorloge
Lees verder

Polar Vantage M2 Review

De Polar Vantage M2 is een lichtgewicht hardloophorloge dat beschikt over een geïntegreerde GPS-functie. Hiermee bekijk je tijdens het hardlopen je snelheid, afstand en route.
garmin forerunner 55 hardloophorloge
Lees verder

Garmin Forerunner 55 Review

De Garmin Forerunner 55 is een perfect hardloophorloge voor de recreatieve en beginnende hardloper. Houd je tijd, afstand en snelheid bij met de ingebouwde GPS.
Polar Ignite 2 hardloophorloge
Lees verder

Polar Ignite 2 Review

De Polar Ignite 2 is een multifunctionele smartwatch. Dankzij het stijlvolle uiterlijk draag je dit horloge naast het hardlopen ook gewoon naar kantoor of bij het uitgaan.
Fitbit Sense Hardloophorloge
Lees verder

Fitbit Sense Review

De Fitbit Sense is het meest geavanceerde slimme horloge van Fitbit. Het helpt jou je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verminderen dankzij de EDA scanner.