Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop, overwin die heuvels!

De NN Zevenheuvelenloop is het mooiste parcours van Nederland en de snelste 15 kilometer van de wereld. Elk jaar trekt deze hardloopwedstrijd duizenden lopers vanuit binnen- en buitenland naar Nijmegen toe. Het begon in 1984 met 500 hardlopers en is inmiddels uitgegroeid tot een populair evenement van ongeveer 40.000 mensen. Het parcours van de 15 kilometer is super snel, er zijn zowel bij de mannen als de vrouwen actuele wereldrecords gelopen. 

Deelnemen aan verschillende activiteiten 

  • Zevenheuvelenloop: de officiële wedstrijd van dit weekend is op 20 november 2022. Een mooi en snel parcours van 15 km met pittige heuvels en stukken vals plat. 
  • Mini zevenheuvelenloop: deze loop is voor alle kinderen van de basisschool en vindt plaats op 20 november. Je loopt in het donker met discolampen en een dj. Super gaaf, dus vraag je vriendjes en vriendinnetjes en maak er een hardloopfeestje van! Bereid je voor met allerlei oefeningen via TikTok @minizevenheuvelenloop 
  • Zevenheuvelennacht: een belevenis voor elke hardloper. Dit evenement in het donker vindt plaats op 19 november. Het is een pittig parcours van 7 kilometer met mysterieuze lichten en geluiden onderweg.
  • Centralpoint bedrijvenloop: een sportieve uitdaging voor je hele team? Je kan als team zowel meedoen aan de 7 als 15 kilometer. Het werkt positief voor de teamspirit om samen zenuwachtig aan de start te staan, te gaan voor het uiterste en het resultaat te vieren met een drankje na afloop!

Zo maak je jouw startnummer vast

Ronhill Race Number BeltRonhill Race Number Belt - € 16.95
koop bij all4running
€ 16.95koop bij all4running
BibBits Race number magnets I Love RunningBibBits Race number magnets I Love Running - € 9.95
koop bij all4running
€ 9.95koop bij all4running
Startnummerband triathlon lange afstandStartnummerband - € 11.99
koop bij decathlon
€ 11.99koop bij decathlon
Bekijk alle startnummerbanden en magneten

3D Animatie Parcours Zevenheuvelenloop

De omgeving is uniek en misschien wel één van de mooiste lopen van ons land. De naam zegt al genoeg, het parcours bestaat uit een aantal pittige heuvels, vals plat omhoog en de laatste kilometers naar beneden. Vlieg in 2 minuten over het parcours van de Zevenheuvelenloop 2022 met deze unieke 3D animatie:

5 handige gadgets voor de Zevenheuvelenloop

Compressport Ice CapCompressport Ice Cap - € 29.95
koop bij all4running
€ 29.95koop bij all4running
Marathonvest wit/geelMarathonvest wit/geel - € 24.99
koop bij decathlon
€ 24.99koop bij decathlon
Compressport Pro Marathon SocksCompressport Pro Marathon Socks - € 19.95
koop bij runningdirect
€ 19.95koop bij runningdirect
Maurten Gel 100 BoxMaurten Gel 100 Box - € 35.95
koop bij all4running
€ 35.95koop bij all4running
Craft Rush Marathon Shorts DamesCraft Rush Marathon Shorts Dames - € 30.50
koop bij all4running
€ 30.50koop bij all4running
Bekijk meer handige hardloopaccessoires

Goed doel

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland is het goede doel van NN Zevenheuvelenloop en de NN Zevenheuvelennacht 2022. Terwijl Nederland één van de rijkste landen ter wereld is, groeien er toch veel kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een bestaansminimum. Deze kinderen krijgen geen gelijke kansen in de maatschappij. Deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten is belangrijk voor de ontwikkeling op fysiek, mentaal en sociaal gebied. Het Jeugdfonds maakt het mogelijk dat ook deze kinderen kunnen sporten of deelnemen aan culturele activiteiten. 

Geen gaten in je shirt met deze handige startnummerbanden en magneten. Hiermee bevestig je eenvoudig je startnummer aan je kleding en zorgen ervoor dat je startnummer gedurende je wedstrijd goed blijft zitten. Het voorkomt gedoe met spelden en je kleding blijft heel.

Doe jij mee en ga jij de uitdaging van de heuvels aan?

Schrijf je dan nu in via deze linkKan je niet wachten om van start te gaan? Wij selecteerden drie goede hardloopboeken die je in de tussentijd kunt lezen en je helpen om voorbereid aan de wedstrijd te beginnen.

De tien, de halve en de heleDe tien, de halve en de hele - € 36.99
koop bij bol
€ 36.99koop bij bol
Focus van start tot finishFocus van start tot finish - € 16.50
koop bij bol
€ 16.50koop bij bol
Missie MarathonMissie Marathon - € 21.99
koop bij bol
€ 21.99koop bij bol
Bekijk alle hardloopboeken
Dream Hardloopdagboek

Bereik je hardloopdoelen met Dreams Hardloop dagboek

Het lopen van je beste 10 km, je eerste marathon, of gewoon lekker fit worden? Werk doelgericht aan het bereiken van jouw ultieme hardloopprestatie. Olympisch atlete Susan Krumins helpt jou met voeding, wedstrijdvoorbereiding en meer …

Total
6
Shares
Gerelateerde artikelen
CPC Loop Den Haag
Lees verder

CPC Loop Den Haag

25 september 2022 - De 46ste editie van de NN CPC Loop Den Haag komt eraan. Een uniek hardloopevenement voor iedereen! De start en finish bij het Malieveld, een geschikte afstand voor elk niveau en elke hardloper, een vrolijke run vol met cultuur en historie.
Marathon Rotterdam
Lees verder

Marathon Rotterdam – You’ll never walk alone!

16 april 2023 - De 42ste editie van de NN Marathon Rotterdam komt eraan. De enorme toeschouwers langs het hele parcours en Lee Towers met “You'll never walk alone” maken deze marathon uniek! Bekijk ook een unieke 3D animatie.
Utrecht Marathon
Lees verder

Verplaatst! Utrecht Marathon, langs de highlights van de Domstad

Herfst 2022 of lente 2023 - De 39ste Utrecht Marathon komt eraan. Het vlakke parcours gaat over verharde wegen en is volledig verkeersvrij. Je loopt langs verschillende Utrechtse highlights, zoals de authentieke singels, parken en de Utrechtse binnenstad.