Hardlopers logboek

14.95

Ben jij een fanatieke hardloper en loop je dagelijks? Of ben je aan het trainen voor je eerste 5 km en neem je regelmatig een rustdag?  Geen probleem! Het HardlopersLogboek is bedoeld voor alle hardlopers. Voor de hardloper die het leuk vindt om bij te houden hoe het hardlopen gaat, maar ook voor de fanatieke hardloper die traint voor een snelle 10 km wedstrijd of een marathon. Schrijf je loopgegevens op in het HardlopersLogboek en maak en blijvende herinnering van al je gelopen kilometers.

Het logboek voor hardlopers.

Ben jij een fanatieke hardloper en loop je dagelijks? Of ben je aan het trainen voor je eerste 5 km en neem je regelmatig een rustdag?  Geen probleem! Het HardlopersLogboek is bedoeld voor alle hardlopers. Voor de hardloper die het leuk vindt om bij te houden hoe het hardlopen gaat, maar ook voor de fanatieke hardloper die traint voor een snelle 10 km wedstrijd of een marathon.

Het HardlopersLogboek is een allesomvattende naam voor meer dan alleen een logboek. Het bestaat uit:

  • Trainingsschema’s; voor het vooruit plannen van je trainingen.
  • Het logboek; werk je loopgegevens uit in het logboek inclusief ruimte voor eigen aantekeningen.
  • De jaaragenda; voor het maken van een totaaloverzicht. Schrijf bijvoorbeeld op wanneer je hebt hardgelopen en hoeveel kilometer, wanneer je een andere sport hebt beoefend. Of houd het herstel van je blessure bij.
  • Wedstrijdverslagen; hoe ging je wedstrijd? Noteer je loopgegevens en geef een samenvatting.
  • Persoonlijke records; blijf jezelf uitdagen en wie weet verbeter jij je snelste tijd.
  • Gewichtslijst; is het doel om af te vallen? Houd bij hoeveel je weegt en of jij je streefgewicht gaat behalen. Of als je het gewoon interessant vindt om je gewicht bij te houden.
  • Notities; nog meer ruimte voor aantekeningen. Noteer je favoriete hardlooprecept, welke routes je graag nog wilt lopen of schrijf een leuke anekdote op van wat je onderweg hebt meegemaakt.

Schrijf je loopgegevens op in het HardlopersLogboek en maak en blijvende herinnering van al je gelopen kilometers.

Decathlon marathon vest

Dit populaire marathonvest is ontworpen om je bevoorrading tijdens trainingen en wedstrijden eenvoudig mee te nemen. In de vele zakken (totaalvolume: 3 liter) kun je je bevoorrading tijdens trainingen en wedstrijden meenemen. Nu voor: €29,99