Garmin Forerunner 55 Review

De Garmin Forerunner 55 is een perfect hardloophorloge voor de recreatieve en beginnende hardloper. Houd je tijd, afstand en snelheid bij met de ingebouwde GPS.

Met functies als Garmin coach, HIIT training, VO2 Max raceprognose en hersteladvies train je slimmer en beter en biedt het horloge meer dan alleen tempo- en hartslag statistieken. Met aan te passen wijzerplaten, gegevensvelden en apps stem je dit horloge helemaal af op je eigen smaak en voorkeuren.

garmin forerunner 55 hardloophorloge

Hardlopen met de Garmin Forerunner 55

De Forerunner 55 is de opvolger van de Forerunner 45. Hartslagmeter, loop statistieken, gezondheidsmonitoring en activiteitenprofielen zijn functies die je weer mag verwachten. Net zoals de vorige versie is de Forerunner 55 ook een smartwatch waarmee je notificaties van berichten en telefoontjes kan ontvangen. Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzend het een bericht met je real-time locatie naar jouw contactpersonen. Zodat zij in geval van nood weten waar je bent

Er zijn ook nieuwe functies aan het nieuwe model toegevoegd waardoor het sporthorloge nog completer is geworden. Door de eenvoudig te begrijpen fysiologische gegevens geeft de Forerunner 55 bijvoorbeeld tips om je sportprestaties te optimaliseren. Om de hardloopfuncties van het horloge nog vollediger te maken, zijn functies als virtueel hardlopen, wedstrijdvoorspeller, cadanswaarschuwingen en TempoPro Lite toegevoegd. Deze functie biedt op GPS gebaseerde tempobegeleiding om je te helpen je wedstrijdstrategie te plannen.

zwart model van de garmin forerunner 55 hardloophorloge
garmin forerunner 55 hardloophorloge
wit model van de garmin forerunner 55 hardloophorloge

Verbeter je hardloopprestaties

Dankzij Garmin Coach volg je schema’s die zijn aangepast op jouw doelen en sportprestaties. De trainingsdoelen worden automatisch aangepast op basis van jouw voortgang. Zo behaal jij jouw hardloopdoelen op je eigen tempo. Workouts worden direct naar je watch gesynchroniseerd. Als je de atletiekbaan op wilt voor wat snelheidstraining, dan kun je de ingebouwde Track Run activiteit gebruiken om nauwkeurige ronde afstanden vast te leggen en je afstanden in meters te bekijken.

Garmin Forerunner 55

Garmin Forerunner 55
4.4 5 3
Garmin Forerunner 55
De Garmin Forerunner 55 is een sporthorloge welke zeer geschikt is voor de recreatieve en beginnende hardloper. Door de eenvoudig te begrijpen fysiometrische gegevens en trainingssuggesties helpt het sporthorloge je sportprestaties te optimaliseren
De Garmin Forerunner 55 is een sporthorloge welke zeer geschikt is voor de recreatieve en beginnende hardloper. Door de eenvoudig te begrijpen fysiometrische gegevens en trainingssuggesties helpt het sporthorloge je sportprestaties te optimaliseren
4,4 rating
4,4 / 5
i8,8/10 (gebaseerd op 29 reviews op Coolblue op 26/11/2021)
Beste keuze
koop bij coolblue
Garmin Forerunner 55

Hartslagmeting

De Forerunner 55 heeft hartslagmeting op de pols. Ontvang hartslaggegevens samen met waarschuwingen als je hartslag hoog blijft terwijl je in rust bent. Je meet ook andere gezondheidsgegevens met deze smartwatch, zoals je slaapscore, intensieve minuten, fitness leeftijd, ademhaling gedurende de dag en zwangerschapstracking.

Lange batterijduur

Haal meer trainingen uit één oplaadbeurt dankzij de lange levensduur van de batterij. Dankzij de batterijduur van 14 dagen hoef je niet bang te zijn dat de Forerunner 55 tijdens je hardlooprondje uitvalt. Als je GPS continu aan hebt, dan houdt hij het 20 uur vol

hartslagmeting
zij aanzicht van de garmin forerunner 55 hardloophorloge
vo2max meting

Plus- en minpunten van de Garmin Forerunner 55

  • Persoonlijk trainingsplannen van Garmin Coach.
  • De batterij van de Garmin Forerunner 55 gaat tot wel 14 dagen mee.
  • Uitgebreide data op het gebied van hardlopen
  • Geen ingebouwde muziekopslag, dus je telefoon moet mee voor muziek tijdens het hardlopen.
  • Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.
  • Geen ingebouwde navigatie en kaarten.

Kenmerken van deGarmin Forerunner 55

Gewicht37 gram
TouchscreenJa
Altijd-aan-displayJa
WaterbestendigJa (IPX5)
BesturingssysteemGarmin
BluetoothJa
WifiNee
Contactloos betalenNee
HartslagmetingJa (polssensor)
HartslagzonesJa
GPSJa
HoogtemeterNee
VO2max metingJa
Navigatie/kaartenNee
ANT+Ja
MuziekspelerNee

Uitvoeringen van de Garmin Forerunner 55

De Garmin Forerunner 55 is verkrijgbaar in diverse kleuren: zwart, blauw, grijs en wit. Hieronder vind je de verschillende uitvoeringen en de beste prijzen (laatst bijgewerkt: vandaag, 22-06-2024).

Morgen al je eerste rondje hardlopen met de Forerunner 55? Bestel hem nu bij jouw favoriete webshop.

Zwarte uitvoering

Garmin Forerunner 55 - ZwartGarmin Forerunner 55 - Zwart - € 169.95
koop bij runningdirect
€ 169.95koop bij runningdirect
Garmin Forerunner 55 - ZwartGarmin Forerunner 55 - Zwart - € 187.00
koop bij coolblue
€ 187.00koop bij coolblue

Blauwe uitvoering

Garmin Forerunner 55 - BlauwGarmin Forerunner 55 - Blauw - € 184.00
koop bij coolblue
€ 184.00koop bij coolblue

Witte uitvoering

Garmin Forerunner 55 - WitGarmin Forerunner 55 - Wit - € 184.00
koop bij coolblue
€ 184.00koop bij coolblue

Grijze uitvoering

Garmin Forerunner 55 - GrijsGarmin Forerunner 55 - Grijs - € 187.00
koop bij coolblue
€ 187.00koop bij coolblue
Alles wat je wilt weten over hardlopen (nieuwe editie)

De hardloopwereld staat bol van de overgeleverde wijsheden over schoenen, voeding, blessures en gezondheid. Goede schoenen zouden pijntjes voorkomen en marathons zijn ongezond voor het hart. Maar wat is feit en wat is fictie? In Alles wat je wilt weten over hardlopen onderzoekt Van Sprundel de wisselwerking tussen hardlopen en ons lichaam aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen uit de sportwetenschap.

Total
0
Shares